ادویه های ضد درد و خرید ادویه گرم ماسالا
يكشنبه, ۳۰ آبان ۱۴۰۰، ۱۰:۱۹ ق.ظ
ادویه خیارشور چیست
گارسینیا کامبوجیا به نام تمر هندی ملابار نیز نامیده می شود و میوه درختی استوایی کوچک و شیرین است که به شکل کدو تنبل است. گارسینیا کامبوجیا مکمل معروف کاهش وزن است و حاوی مقادیر بالایی از اسید هیدروکسی سیتریک است که می تواند ماده موثره این مکمل باشد و فواید کاهش وزن را بر عهده دارد. مکمل Garcinia Cambogia از عصاره پوست میوه طراحی شده است. اگر به دنبال بهترین مکان برای خرید مکمل چربی سوز خالص گارسینیا کامبوجیا هستید، به شما توصیه می شود از نوتریفلیر که یکی از برترین برندهای مکمل است دیدن کنید. آنها محصولات 100٪ طبیعی خالص را ارائه می دهند. از مواد مصنوعی تشکیل نشده است. دلایل زیادی برای استفاده از این مکمل وجود دارد مانند کاهش اشتها، به حداقل رساندن چربی شکم، جلوگیری از تولید چربی، کاهش التهاب، کاهش سطح انسولین و لپتین. با توجه به مطالعات انجام شده نشان می دهد که دارای اثر ضد دیابتی است بنابراین برای محافظت در برابر زخم معده مفید است. با به حداکثر رساندن سطح سروتونین، اشتهای شما را سرکوب می کند. همانطور که همه می دانند سطوح پایین سروتونین بیشتر با اضطراب و افسردگی مرتبط است. اگر به دنبال بهترین مکان برای خرید این مکمل هستید، بهتر است از nutriflair دیدن کنید زیرا آنها فقط محصولات با کیفیت بالا را ارائه می دهند. همه محصولات آنها با رعایت دقیق استانداردهای شیوه های تولید خوب فعلی تولید می شوند. آنها فقط محصولات برند را با ارزان ترین قیمت در اختیار مشتریان خود قرار می دهند. Nutriflair محل مجاز خرید مکمل کورکومین ادویه با بیوپرین است. آنها فقط محصولات با کیفیت بالا را به مشتریان خود ارائه می دهند. ادویه ادویه طعم دهنده ای است که سرشار از کورکومین است و خاصیت مهار رادیکال های آزاد، محافظت از کبد و سم زدایی دارد. بیشتر در طب آیورودا به عنوان گیاه پاک کننده برای کل بدن استفاده می شود. در طب چینی، بیشتر برای حمایت از سلامت دستگاه گوارش، کیسه صفرا، کبد و گردش خون استفاده می شود. دلایل زیادی برای استفاده از این مکمل وجود دارد مانند فراهمی زیستی افزایش یافته، مواد بالینی اثبات شده، آنتی اکسیدان های پیشرفته، بدون آلرژن، غیر GMO و فاقد گلوتن. اگر به دنبال بهترین مکان برای خرید این مکمل هستید، می توانید از nutriflair دیدن کنید.

ادویه 7 قلم
ادویه ها بدون شک به غذا طعم می بخشند اما کاربردهای دیگری نیز دارند. بسیاری از ما می دانیم که ادویه های هندی چگونه فواید دارویی دارند. اما بسیاری از حقایق دیگر در مورد ادویه های آشپزخانه ما نمی دانیم وجود دارد که در اینجا خواهید آموخت، اما قبل از آن اجازه دهید تاریخچه مختصری در مورد این ادویه ها بررسی کنیم. گشنیز همیشه ادویه ای بوده است که در سراسر جهان شناخته شده است. اولین اروپایی هایی که از گشنیز به دلیل خواص معطر آن استفاده کردند، رومی ها بودند. ما همچنین در ادبیات سانسکریت خودمان که قدمت آن به 5000 سال قبل از میلاد بازمی گردد، به این ادویه اشاره می کنیم. سپس به عنوان "Kusthambari" و "Dhaniyaka" اشاره شد. گشنیز بیشتر به خاطر بویی که برمی انگیزد معروف بود و نه به دلیل استفاده های دیگرش در زمینه های دارویی یا آشپزی. حتی در نوشته های دانشمندان یونان باستان مانند بقراط و آریستوفان، می توان کاربردهای متفاوت دانه گشنیز را مشاهده کرد. این دانه ها حتی در مقبره فرعون مصر توت عنخ آمون نیز یافت شد. از این اکتشاف، مورخان به این نتیجه رسیدند که حتی در تمدن مصر، مردم بذر گشنیز را کشت می کردند و در مراسم دفن اجساد از اهمیت فرهنگی برخوردار بود. به طور سنتی از گشنیز برای تصفیه خون استفاده می شد. همچنین برای درمان مشکلاتی مانند میگرن استفاده می شد. اکنون، در قرن بیست و یکم، گشنیز هنوز اهمیت خود را از دست نداده است. در واقع، موارد استفاده و فواید آن فقط به تعداد افزایش یافته است. در هند، بذر گشنیز یا «دانیا» عمدتاً در راجستان، اوتار پرادش، گجرات، مادهیا پرادش و تامیل نادو رشد می کند. این ایالت ها به عنوان تامین کنندگان پیشرو بذر گشنیز در هند عمل می کنند. از منطقه آب و هوایی متنوعی که در آن رشد می کند، می توانید شرایط اقلیمی مورد نیاز برای رشد را درک کنید. آب و هوای ایده آل که بهترین کیفیت بذر گشنیز در آن کشت می شود، آب و هوای سرد با ارتفاع زیاد است. رشد گشنیز از اواسط مهرماه تا پایان آبان آغاز می شود. و سپس پردازش می شود. به بقیه نقاط جهان عرضه می شود. ادویه سابقه طولانی 5000 سال استفاده به عنوان مکمل پزشکی دارد. در فرهنگ باستانی آریایی ها، ادویه را دارای قدرت های الهی می دانستند، زیرا آنها خورشید را می پرستیدند و ادویه رنگ زرد نارنجی داشت که شبیه به رنگ خورشید بود. این سنت طلسم باستانی استفاده از ادویه برای دفع شر و اعطای رفاه و محافظت به پوشنده هنوز در فرهنگ جنوب هند یافت می شود. استفاده از ادویه در مراسم عروسی هندوها یکی دیگر از سنت های قدیمی است که در فرهنگ هندی زنده است. ادویه عمدتاً در مناطق گرم هند تولید می شود. به ویژه ایالت هایی مانند تامیل نادو، بنگال غربی و ماهاراشترا تولیدکنندگان پیشرو ادویه هستند. تامین کنندگان ادویه Lakadong در هند به ویژه در روستایی در Jaiantia Hills در مگالایا رشد می کنند. این ادویه را بهترین کیفیت ادویه در جهان می دانند. این عطر و طعم قوی دارد و خواص معطر آن آن را به بهترین ادویه جهان تبدیل کرده است.

۰۰/۰۸/۳۰